środa, 13 lipca 2011

grillowane "bioderka" w miodzie i chilli

Grillowanego kurczaka ciąg dalszy. Bioderka w miodzie to sztandarowe mięsko grillowane. Zasada prosta, kurczaka posolić, polać płynnym miodem i wrzucić na ruszt. Tym razem do glazury dodałam słodki sos chili. Polecam.


5 komentarzy:

  1. hihi, bioderka, fajna nazwa ;)
    a ten słodki sos chili to coś czego nie próbowałam jeszcze.

    Pozdrawiam
    Monika
    www.bentopopolsku.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. :D nazwa jest niesamowita :D
    a przepis baaaaardzo smakowity ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. fajna nazwa, a takie proste jedzenie

    OdpowiedzUsuń
  4. Apetyczne :) U Ciebie bioderka, a u mnie kotleciki w ubrankach :)

    OdpowiedzUsuń
  5. kotleciki też fajna nazwa! na bioderkach jest dużo mięska, to ich główna zaleta, a miodzik z chili dodaje im uroku smakowego, pycha! M.

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...